Tautropfen

Picatură cu picatură din natură.

Bine te-am găsit într-o nouă dimensiune a cosmeticelor naturale. Bine ai venit în lumea Tautropfen!
Spiritul de pionierat al anilor '70 a dat naştere unui idei fascinante: crearea de produse naturale şi pure pentru îngrijire naturală a pielii, fără a altera sau denatura proprietăţile ingredientelor astfel încât persoanele care o folosesc să aibă acces la tot ce are natura mai bun de oferit pentru frumuseţea pielii. Această idee a marcat începutul unei poveşti de succes în domeniul cosmeticelor naturale: Tautropfen.
Brandul Tautropfen este specializat în utilizarea de ingredient naturale, în cea mai mare parte din culturi organice controlate sau chiar sălbatice. Formule inovatoare, biotehnologice asigură soluţii care sunt perfect adaptate cerinţelor individuale ale fiecărui tip de ten.
Tautropfen este gama premium de produse cosmetice naturale, care conferă sprijin de nădejde pentru un stil de viata energetic, modern şi sănătos.

Responsabilitate durabilă pentru oameni și natură.

Tautropfen Naturkosmetik nu numai că stabilește standarde înalte în ceea ce privește puritatea, naturalețea și procesul de prelucrare al produselor sale, compania pune un accent egal pe eforturile sale de a obține ingrediente prin proiecte ecologice şi sociale - la prețuri corecte din agricultura ecologică și sălbatică. Tautropfen sprijină, de asemenea, proiecte sociale pentru persoanele din regiunea respectivă.

Descoperiţi chiar astăzi noi game de îngrijire a pielii pentru o frumuseţe naturală.