Video

Povestea Sansara

Sansara aduce împreună produse naturale și organice eficiente, create cu suflet și respect pentru natură. Sunt produse care ascultă impulsurile naturale ale pielii tale și îi pun la dispoziție ingredientele de care are nevoie pentru a se reface și menține. Am găsit alternative valoroase pentru corpul tau, alternative in armonie cu natura. Ne bazăm căutările pe studii riguroase care le confirmă calitățile, dar şi pe experiența directă atât cu cu produsele cât şi cu producatorii.

Lumea organică nu vine cu rețete miraculoase, ci se țese din milioane de rețele și conexiuni. Căutăm printre ele altceva decât etichete, branduri și soluții cheie. Căutăm potrivire, completare și armonie. Singur poți găsi ceea ce ți se potrivește, ce pastă de dinți, ce licoare parfumată, ce tratament amestecat într-un borcan sau perfectat zeci de ani într-un laborator. Ce au toate acestea în comun? Tocmai ceea ce e și în ele, dar și în tine. Scânteia naturii manifestată în cele mai diverse și colorate forme. Organicul, această energie a creației care străbate toate celulele elementelor naturale.

 Natura, sursă a tot ceea ce ne înconjoară, ne împlinește și ne alimentează trupul și sufletul. Sansara alege cele mai bune soluții inspirate din natură și răspunde nevoii de a găsi alternative la produsele cosmetice convenționale. Ne propunem să îți îmbogățim procesul individual de transformare interior - exterior cu soluții precise. Urmărim și selectăm o gamă largă de produse, de la soluții 100% organice până la inovații în prelucrarea materiei prime din natură și îmbinarea potenței naturale cu cercetarea și ponieratul în cosmetice premium. 

Misiunea Sansara este tocmai acest proces prețios. Selecția unor companii care acordă atenție în aceeași măsură calității ingredientelor, proceselor de prelucrare, minimizării impactului asupra mediului și respectării indivizilor implicați în acest proces amplu. O cremă nu este doar soluția care apare dintr-un robinet legat la un rezervor atent proporționat. Este un întreg lanț, un proces complet și continuu. Prețuim întregul proces și respectăm firul pe care ingredientele naturale îl parcurg până la contactul cu pielea noastră. Cumpărătorul este mai mult decât un simplu client, este o parte integrantă în proces. Atunci când cumpărăm un produs participăm activ la întregul proces de realizare a lui. Facem pasul final pe calea accesării și inovării ce pornește de la roadele crude ale naturii și ajunge până beneficiarul ei, omul.
Ethos

Sansara reunește valorile comune ale unei comunități de oameni deschiși să integreze în viața lor naturalețe și simplitate organică.  Am ales numai parteneri și colaboratori care împărtășesc o viziune comună și își asumă rolul binefăcător de a sădi, culege, prepara, ambala și împărtăși cele mai sincere roade ale naturii.
Brands

Experiența celui mai înalt nivel de inovare în cosmetica naturala, dezvoltare și productie în inima Pădurii Negre.

Calitatea premium, ingrediente botanice prietenoase cu mediul și cele mai bune rezultate profesionale.

Gama premium de produse cosmetice naturale, conferă sprijin de nădejde pentru un stil de viata energic și sănătos.