Cosmetice naturale si organice

 

Iti aducem doar selectii high-end de la laboratoare organice care concentraza puterea naturii, a elementelor botanice si vegetale curate, prin mecanisme inovatoare, in licori potentatoare a sanatatii si frumusetii tale autentice.

Romania este un caz particular in ceea ce priveste piata produselor naturale si organice.

Cu cativa ani in urma, in romania se consumau multe produse naturale, fara ca acestea sa fie certificate in acest sens. In prezent, consumatorii romani au desigur in vedere, pe langa increderea implicita in sursele de alimentatie si produse cosmetice, reglementarile europene si internationale din domeniu.

Bunicile noastre rezolvau aproape numeroase probleme si nevoi dermatologice cu alifia universala de galbenele, ale copiilor si adultilor de-o potriva. Am invatat de la ele respectul fata de natura si fata de armonia compusilor acesteia si pretuim ingredientele valoroase pe care ni le ofera.

In completarea solutiilor naturale atat de dragi noua si utile in ingrijirea corpului vin astazi sistemele invoatoare de selectare si imbinare a substantelor extrase din natura. Mult mai blande cu pielea, cu actiune benefica pe termen lung si in acord cu principiile de imbinare a elementelor naturii, produsele cosmetice naturale si organice ofera solutii pentru toate tipurile de nevoi.

Termenii de natural si organic sunt umbrele conceptuale sub care se reunesc produse dintre cele mai diverse. Elementele comune ale acesora sunt tocmai aplecarea spre materiile prime din natura, aflate intr-o stare cat mai pura.

 

Vezi mai multe aici