Livrare & Plata

 

Livrarea comenzilor se face prin firma de curierat GLS.

Pentru comenzile cu valoare de cel puțin 150 lei (fără taxa de transport), livrarea este gratuită pe întreg teritoriul României . Pentru comenzile mai mici de 150, taxa de transport este de 15 RON .

Taxa de transport este valabilă pentru orice localitate din România.  

Timpul de transport nu depinde de Sansara, este în totalitate responsabilitatea curierului.

Toate comenzile plasate pe site până la ora 12.00 a fiecărei zile sunt procesate și trimise spre livrare în aceeași zi; comenzile plasate după ora 12.00 se procesează în ziua următoare lucrătoare. Comenzile plasate în week-end vor fi prelucrate în cursul zilei de luni.

Nu ne asumăm întârzierile datorate aglomerării transporturilor în perioade aglomerate din an (de ex. în preajma sărbătorilor de iarnă sau de Paști, etc.)

În cazul în care Cumpărătorul nu este găsit la adresa specificată în Comandă, curierul/ transportatorul va apela Cumpărătorul prin telefon sau va reveni încă o dată la adresă. Dacă nu s-a putut livra Comanda la Cumpărător, coletul va fi returnat la Vânzător în termen de câteva zile.

Pentru comenzi mai grele sau mai mari, Sansara își rezervă dreptul de a modifica taxa de transport, dar Cumpărătorul va fi contactat pentru aprobare înainte de procesarea Comenzii.

Agenții de curierat și transport marfă nu asigură reglarea temperaturii în funcție de sezon în vehiculele de transport. Acest lucru nu va afecta integritatea produsului.

Sansara își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze expedierea Comenzii dacă aceasta nu poate fi onorată din motive independente de Sansara, care includ: incendii, explozii, inundaţii, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, război, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră conform uzanțelor legii românești. Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de Sansaraa față de Cumpărător în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare, este valoarea sumei încasate de Sansara de la Cumpărător.