Stil de viata

Zâmbete sau încruntări, vânt sau lumină puternică, toate pot interveni în structura pielii faciale. Mediile în care trăim, predispozițiile genetice și factorii cu care pielea se întâlnește pe parcursul anilor determină modificări la nivelul feței. Preîntâmpină aceste modificări în structura pielii, iar fața își va păstra aspectul proaspăt.

Liniile de produse pe care le-am selectat conțin ce-i mai bun din natură. Ingredientele naturale sunt experte în stimularea capacității de auto-regenerare a celulelor pielii și menținerea nivelului de hidratare al pielii.

cu soare
BUCURIE

cu soare

 

Cunoaștem cu toții beneficiile expunerii la soare și bucuria pe care sufletul și pielea o simt sub mângâierea razelor lui. Sigur că soarele ne bronzează pielea, dar acesta este doar un efect al expunerii la soare. Soarele eliberează hormonii fericirii, în special serotonina. Este și normal să fie așa, pentru că soarele e cel care stimulează toate procesele de creștere în lumea naturală. De asemenea, prin expunerea la ultraviolete pielea produce vitamina D. Vitamina D este este un hormon esențial pentru formarea oaselor și activitatea neuromusculară.

Știm și simțim așadar cât de multe ne oferă soarele și îi căutăm tot mai des compania pe măsură ce ne apropiem de vară. Sunt suficiente 10 minute de expunere zilnică la soare pentru ca vitamina D să fie secretată în cantități suficiente, mai ales pentru cei cu pielea albă. Persoanele cu piele mediteraneană, mai închisă la culoare, pot sta la soare până la 40 de minute fără protecție.

Ingredientele ce oferă protecție solară naturală sunt la fel de prețioase pentru piele precum razele de soare. Corpul nu poate absorbi și transforma o cantitate nelimitată de raze UV, astfel că razele pe care pielea nu le integrează se acumulează în straturile profunde ale epidermei unde cauzează arsuri și facilitează apariția cancerului de piele.

Dacă corpul are o protecție proprie de până la 10 minute, SPF 30 îți permite teoretic să petreci până la 300 de minute în soare. Este recomandat ca după 2/3 din timpul maxim de expunere să ne mutăm la umbră pentru a proteja pielea.

 

 

Cosmeticele adevarate
Din Romania

Cosmeticele adevarate

România este un caz particular în ceea ce privește piața produselor naturale și organice.

Cu câțiva ani în urmă, în românia se consumau multe produse naturale, fără ca acestea să fie certificate în acest sens. În prezent, consumatorii români au desigur în vedere, pe lângă încrederea implicită în sursele de alimentație și produse cosmetice, reglementările europene și internaționale din domeniu.

Bunicile noastre rezolvau aproape numeroase probleme și nevoi dermatologice cu alifia universală de gălbenele, ale copiilor și adulților de-o potrivă. Am învățat de la ele respectul față de natură și față de armonia compușilor acesteia și prețuim ingredientele valoroase pe care ni le oferă.

În completarea soluțiilor naturale atât de dragi nouă și utile în îngrijirea corpului vin astăzi sistemele invoatoare de selectare și îmbinare a substanțelor extrase din natură. Mult mai blânde cu pielea, cu acțiune benefică pe termen lung și în acord cu principiile de îmbinare a elementelor naturii, produsele cosmetice naturale și organice oferă soluții pentru toate tipurile de nevoi.

Termenii de natural și organic sunt umbrele conceptuale sub care se reunesc produse dintre cele mai diverse. Elementele comune ale acesora sunt tocmai aplecarea spre materiile prime din natură, aflate într-o stare cât mai pură.

pas cu pas se obtine o piele fericita
Game de ingrijire faciala

pas cu pas se obtine o piele fericita

Toate produsele noastre de îngrijire se bazează pe game de îngrijire. Acest lucru inseamna in primul rand, procese de ingrijire coordonate care cresc semnificativ efectul de ingrijire a pielii. Eu va voi dezvalui pasii din care consta sistemul nostru de ingrijire si ce aveti de facut cu meniul nostru de 5 etape.

Sistemele patrund in aprope fiecare domeniu al vietii noastre. Fie in natura sau in tehnologie :in spatele fiecarui proces este un sistem care coordoneaza perfect actiunile. In anumite conditii, aceste procese sunt concepute pentru a atinge un anumit scop.

Fondatoarea companieie noastre Annemarie Lindner a recunoscut devreme conceput de game ca baza pentru eficienta optima in produsele cosmetice. Ea a stabilit cele 5 etape de ingrijire care alcatuiesc gamele noastre de ingrijire. Atunci cand combinatia de ingrediente active interactioneaza unu cu cealalt, obtinem un efect clar , aditiv, pe care il simtim si il vedem in rezultatul ingirjirii. In aceasta interactiune, efectul general al seriei de ingrijire a pielii depasteste etaple individuale de ingrijire.

PIONIERUL: LL REGENERATION

Prima linie de ingrijirea in care a fost introdusă ca o gamă a fost LL REGENERATION.

In 1974 a ajuns pe rafturile magazinelor si de atunci a devenit parte din rutina zilnica de ingrijire a multor utilizatoare.

Stiati? Etaplele de utilizare ale gamei sunt trecute ca si numar pe cutia produselor.


NEVOILE PIELII

In functie de ora din zi sau din noapte , tipul de piele si varsta, pielea are nevoi diferite. In timpul zilei, pielea trebuie protejata de influentele externe. In timpul noptii pielea se poate regenera. Suplimentar pielea trebuie curatata si sustinuta de doua ori pe zi. Prin urmare , ingrijirea sistematica a fost conceputa pentru a satisface nevoile zilnice ale diferitelor tipuri de piele la varste diferite.

SFATUL EDITORULUI

In marea oferta de atricole de toaleta, este dificila gasirea produselor adecvate petru nevoile individoale proprii si combinarea utila a acestora. Seria noastra sistematica de ingrijire ofera o rutina de ingrjire perfect coodonata.

PENTRU EFECT MAXIM

Sistemul nostru de ingrijire este ca un meniu cu 5 feluri de mancare:Curatarea este aperitivul , fortifierea este demarorul , care are ca efect un gust mai bun al felului principal. Crema de zi si de nopate reprezinata felul principal , care asigura ingredientele active necesare pielii. Desertul consta in ingrijirea ochilor si prin urmare, punctul pe” i” a intregii ingrijiri.

Acest lucru devine si mai clar atunci cand analizam mai atent etapele de ingrijire individuala.

PASUL 1 : CURATAREA

Doar o piele curatata se poate regenera optim si poate primii ingrijire. Prin urmare, o curatare delicata ar trebui sa fie efectuata dimineata si seara pentru a elibera pielea de particule de murdarie (machiaj, impactul negativ al mediului de zi cu zi si murdarie). O curatare profunda a fetei stimuleaza circulatia sangelui si aspectul pielii devine imediat mai proaspat si mai fin. Acum ca pielea a fost eliberata, aceasta poate absorbi mai bine ingredientele active. Astfel, produsele de ingrijire au posibilitatea de a-si dezvolta pe deplin efectul.

PASUL 2: FORTIFIERE

Pasul de intarire este aproape cel mai important in sistemul nostru , deoarece pregateste pielea pentru o ingrijire ulterioara si optimeaza efectul acesteia. Serul sau fluidul transporta ingredientele active ale cremei de zi sau de naopte in straturile de piele mai adanci pentru a le intari din interior spre exterior.

In functie de tipul de piele in prim plan este alt efect: Produsele de hidratare au efect antibacterian , calmant, de echilibrare sau de regenerare.

Sfatul meu: Aplica crema inainte ca ingrijirea revigoranta sa fie absorbita complet de piele.Astfel, ingredientele active ale cremei de zi sau de noapte pot patrunde chiar mai adanc in piele.

PASUL 3 : INGRIJIREA DE ZI

Crema de zi protectoare continua efectul nutritiv de fortifiere. De asemenea , protejeaza pielea in timpul zilei impotriva imbatranirii si deshidratarii prin intarirea barierei de protectie a pielii. In acelas timp, asigura un sentiment de piele calmata. O ingrijirea buna de zi se poate folosi de asemnenea, ca baza pentru machiaj.

PASUL 4: INGRIJIREA DE NOAPTE

Noaptea, metabolismul pielii este in plina desfasurare. Regenerarea se poate face cel mai bine noaptea, deoarece pielea nu trebiuie sa se protejeze impotriva influentelor mediului. Ea se poate deschide si, in acest moment, poate fi reinnoita din interior. In acest proces , ea se curata. Crema de noapte nutritiva sustine functia de regenerare naturala a pielii peste noapte si ii furnizeaza intensiv ingrediente active.

Ingrijirea usoara :In seria SYSTEM ABSOLUTE si AQUANATURE exista , de asemenea, o versiune light a produselor de ingrijire de zi si de de noapte. Ingrijirea light este ideala pentru o ingrijirea usoara de vara. Pentru ten mixt , care estre predispus la ingrasare in zona T , produsele light din seria SYSTEM Absolute sunt cea mai buna alegere. Pentru ten gras , 30+ , produsele light din seria AQUANATURE sunt alternativa perfecta.

PASUL 5: INGRIJIREA OCHILOR

Pielea din jurul ochilor este deosebit de sensibila si subtire. Ingrijirea ochilor abordeaza aceste nevoi specifice si inchide sistemul de ingrijire a fetei. Ridurile si umbrele ochilor sunt reduse prin ingrijirea ochilor. Acest lucru garanteaza un aspect proaspat si radiant. Cu uleiuri vegetale de inanta calitate, protejeaza si netezeste zona ochilor si are un efect moale si decongestionant.

Atunci cand ingrijirea sistemnatica devine o rutina , este primul pas pentru a obtine o piele fericita. Pericolul de a ingriji in exces pielea nu exista, deoarece produsle de ingrijire asigura cantitatea perfecta de ingrediente active.

Sfatul editorului

In completarea ingrijirii zinlinice sistematice a pielii fetei puteti sa va rasfatati intotdeauna cu o ingrijire intensiva si selectiva: de la uleiuri faciale speciale , fiole si peeling pana la produse de ingrjire intensiva, produsele de ingrijire suplimentare ofera o ingrijrie completa.

16 Mai, 2019

Autor: Albert Schmidt

Manager de marketing

Povestea Noastra

Natura, sursa a tot ceea ce ne inconjoara, ne implineste si ne alimenteaza trupul si spiritul. Cautam cele mai bune solutii inspirate din natură si raspundem nevoii romanilor de a se regasi si a se echilibra cu ajutorul acestora.

Ararat Eco este umbrela sub care reunim valorile comune ale unei comunitati de oameni deschisi sa integreze in viata lor cat mai multa naturalete si simplitate. Solutiile inspirate din natura ne amintesc de autenticitatea griji pentru trup si suflet.